Kliniek Behandelingen

Botox-injecties zijn de meest bekende vorm van dit type medicijn. Botox® maakt gebruik van botulinum toxine om spieractiviteit tijdelijk te verlammen. Botox® is voornamelijk bekend vanwege de mogelijkheid om het uiterlijk van een gezicht tijdelijk te veranderen. Naast een oplossing voor rimpels, kraaijenpootjes, littekens en andere uiterlijke oplossingen, kunnen Botox® injecties ook gebruikt worden om problemen zoals herhalende halskrampen (cervicale dystonie), overmatig zweten (hyperhidrosis), overactieve blaas en sommige oorzaken van gekruiste ogen te behandelen. Botox-injecties kunnen ook helpen bij het voorkomen van chronische migraine bij sommige mensen.

Cosmetische kliniek La Pêche biedt de onderstaande behandelingen voor haar klanten:

Botox behandeling

De behandeling met botuline toxine type A (Vistabel®, Botox®, Azzalure®, Bocouture®) neemt circa 15 minuten in beslag. Afhankelijk van het aantal zones dat behandeld gaat worden kan deze procedure wat langer duren.

Na 5 tot 10 dagen begint u het effect te zien.

Fillers

Sommige rimpels worden veroorzaakt door het dunner en slapper worden van de huid. Fillers worden gebruikt voor het opvullen van plooien en rimpels, het accentueren van lipcontouren, kaaklijn en jukbeenderen. Daarbij verjongt u het gelaat.  Fillers verdwijnen na een aantal maanden tot zelfs meer dan één jaar afhankelijk van het product en de huidsamenstelling/stofwisseling.

Overmatige transpiratie

Iedereen zweet, want zo reguleert ons lichaam de temperatuur. Mensen met hyperhidrose produceren echter meer zweet dan nodig is om hun lichaamstemperatuur op peil te houden.

Botox behandeling speciaal voor mannen

De vraag naar cosmetische behandelingen bij mannen is de laatste jaren snel toegenomen. Mannen willen er niet alleen jonger en  knapper uitzien, maar zij wensen ook dat zij er uitgerust en fris uitzien. Mannen zijn minder geïnteresseerd in het corrigeren van een rimpel, maar wensen er over het algemeen minder moe uit te zien. Daarom zijn fillers (hyaluronzuur) bij mannen (net zoals bij vrouwen) het hulpmiddel bij uitstek.